Discover the finest spaces
Delen

Restyling voor grote zaal Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder heeft in de zomerperiode De Wagenzaal gerenoveerd. Het is een stijlvolle zaal geworden voor een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid.

Als eyecatcher is gekozen voor een lamp van Moooi, ontworpen door Bertjan Pot. De authentieke hoge ramen worden extra benadrukt, met houten shutters tot halverwege het raam, waardoor de lichtinval maximaal is en het buiten naar binnen wordt gehaald. De vide heeft een glazen wand gekregen en is nu te gebruiken als sub-ruimte. Als wanddecoratie is gekozen voor een aluminium afbeelding van de Wagenzaal uit de jaren ’50. In deze periode werd de Ernst Sillem Hoeve gebruikt als locatie voor vakantieweken van jongerenorganisatie YMCA.

Alexander Huften, directeur van Hotel Ernst Sillem Hoeve, is zeer enthousiast over het resultaat: “De jonge en talentvolle architect Rinse Blasé heeft goed de balans gevonden tussen eigentijds en traditioneel, gecombineerd met de kenmerkende warme uitstraling van de Ernst Sillem Hoeve. Met de nieuwste laserbeamer voldoet de zaal aan de technische wensen van de huidige markt. De Wagenzaal is naast Het Koetshuis het paradepaardje van ons hotel.”

Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft 20 vergaderzalen en 85 hotelkamers en ligt in de bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een sfeervolle locatie voor zakelijke bijeenkomsten, zoals trainingen, conferenties en vergaderingen, maar ook voor weekendjes weg, een bedrijfsfeest of een bruiloft.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.