Discover the finest spaces
Delen

Restyling vol premium apparatuur bij Miele Experience Center in Vianen

Wie de showroom van winkel en evenementenlocatie Miele Experience Center in Vianen binnenloopt, herkent het bijna niet meer terug. De witte keukens vol Miele apparatuur en het rood met witte meubilair heeft plaatsgemaakt voor strakke keukenblokken van antraciet, modern zwart meubilair met warme houttinten en natuurlijk staat de winkel nu vol met de nieuwste Miele producten. Ook is één van de Stoomtheaters veranderd in een professionele black box studio voor allerlei soorten opnames, hybride en online events. De verbouwing startte deze zomer en is onlangs helemaal afgerond.

“Deze restyling is onderdeel van een proces dat wereldwijd gaande is bij Miele. Alles is nu weer helemaal up to date in de nieuwe hoofdkleur: het Miele antraciet. Ook zijn de winkel en evenementenzalen nu veel meer met elkaar geïntegreerd. In het winkelgedeelte staan bijvoorbeeld schermen waarop je kunt lezen welke soorten events er bij ons mogelijk zijn”, vertelt Martijn van Vlodorp van het Miele Experience Center. In de winkel wordt op verschillende plekken live gekookt door Miele chefs waarbij er onder andere gebruik wordt gemaakt van de nieuwe Plantcube waarin je zelf verse kruiden kunt kweken. Martijn: “Dit gebeurt allemaal in onze Coffee Lounge en het Live Cooking gedeelte. Die kun je natuurlijk ook betrekken bij je event door daar bijvoorbeeld je gasten te verwelkomen”.

Miele Experience Center

Ook nieuw bij het Miele Experience Center in Vianen is de Miele Studio. Een black box vol professionele apparatuur zoals de benodigde techniek voor het maken van opnames, verlichting en presentatieschermen. Je kunt deze ruimte precies zo inrichten zoals jij het wil. Een ruime tafelopstelling bijvoorbeeld voor een online event of opname. Of juist in een huiselijke stijl met comfortabele fauteuils voor events in hybride setting. Natuurlijk staat ook hier een complete Miele keuken in strak antraciet. Ook de gasten die vanuit huis meekijken worden niet vergeten: Miele kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat er een lekkere borrelbox bij ze bezorgd wordt.

Naast de Miele Studio zijn er nog veel meer ruimten voor events in het Experience Center. Zo is er Stoomtheater Zinkann voor presentaties en andere soorten events tot dertig personen, het Miele Conference Center dat bestaat uit twee ruime congreszalen voor plenaire sessies tot tweehonderd personen, vergaderzaal Immer Besser en de Güterslohzaal. Maar het hart van deze evenementenlocatie wordt gevormd door het Culinary Institute met acht kookeilanden vol professionele apparatuur waar je allerlei soorten workshops kunt volgen. Ook deze workshops zijn helemaal vernieuwd: denk bijvoorbeeld aan de ‘Cooking Challenge’ waarbij je in kookteams wordt ingedeeld en tegen elkaar gaat strijden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.