Discover the finest spaces
Delen

Rent24 groeit met extra etage en nieuwe locatie in Amsterdam

Het coworking en coliving concept uit Duitsland, rent24, groeit door en breidt uit in Amsterdam. Na een eerste coworking space op de vijfde verdieping van The Bridge Building, opent in hetzelfde gebouw op de vierde verdieping een extra ruimte van 450 m2. Daarnaast opent het concept in maart 2018 een tweede Amsterdamse vestiging in het monumentale Magna Plaza. Ook op de nieuwe locaties is ruimte voor meetings en events.

Afgelopen zomer opende rent24 de eerste locatie in Amsterdam in The Bridge Building – waar nu boven de A10 gewerkt en gecreëerd wordt. Begin maart zal dit coworking concept de deuren openen in het historische Magna Plaza. In dit gebouw in het stadscentrum, dat dateert uit de 19e eeuw, is plaats voor meer dan 100 startups, zzp’ers en ondernemers, en vergader- en eventruimtes. “Deze locatie is vergelijkbaar met Harrods in Londen of KaDeWe in Berlijn – dus het is echt speciaal dat we onze collega’s hier kunnen begroeten”, aldus een enthousiaste Bukvic. Na Amsterdam zal rent24 in 2018 uitbreiden naar andere grote steden in Nederland.

Coworking concept

Het coworking concept van rent24 combineert productieve werk-, vergader- en eventruimtes met een ongedwongen huiskamersfeer. De goede balans tussen werk en vrijetijd zorgt voor een vertrouwde omgeving waarin de members het beste uit zichzelf halen. ‘’Met ons concept brengen we alles wat bedrijven en startups nodig hebben om succesvol te werken onder één dak’’, aldus Robert Bukvic, Founder en CEO van rent24

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.