Discover the finest spaces
Delen

Rembrandt Tower Boardroom stopt: ‘Je moet stoppen op een hoogtepunt’

Na veertien jaar exclusieve evenementen op 150 meter hoogte te hebben georganiseerd, zal de Rembrandt Tower Boardroom 20 december haar deuren sluiten. Met diverse client meetings, exclusieve business events en privé diners heeft oprichter Alexandra Hutter vele mooie momenten om op terug te blikken. Dus waarom nu stoppen? GreaterVenues belde met Alexandra.

Hoe is Rembrandt Tower Boardroom begonnen?

“In 2003 ben ik begonnen met Rembrandt Tower Boardroom. Voorheen bezette Philips de ruimte, maar toen het zo gegroeid was, verhuisde het bedrijf naar een andere locatie en stond de ruimte ineens leeg. Van begin af aan was ik al verliefd op de plek. Ik kende de eigenaren en samen dachten wij na over de mogelijkheden van de toren. Door mijn achtergrond in hospitality management werd ik gedreven om concepten en ideeën van top-hospitality te creëren. Met dit in mijn achterhoofd kwam ik op het idee om een zogenoemde corporate ‘huiskamer’ te ontwikkelen met een service kwaliteit van het hoogste niveau, waarbij het verrassen van de gasten een grote rol speelde. Ik zag het als een prachtige beloning wanneer de mensen steeds terugkwamen. Tegelijkertijd was het telkens een nieuwe uitdaging om hun laatste bezoek aan de Rembrandt Tower Boardroom te overtreffen.”

Wat was het hoogtepunt van de afgelopen jaren?

“Het hoogtepunt is dat ik allerlei soorten bedrijven heb mogen ontvangen. Van minister-presidenten, commissarissen, tot bekende merken zoals G-Star. Daarnaast hebben ook automerken als BMW en Tesla hun nieuwste producten bij Rembrandt Tower Boardroom gepresenteerd.”

Waarom ga je stoppen?

“Ik heb alles gedaan wat ik wilde doen. Zo waren wij de eerste in de stad die private dinning aan boord van een boot serveerden. Ook heb ik samengewerkt met onder meer topchefs zoals Wilco Berends, Joris Bijdendijk en Luc Kusters en met Museum Het Rembrandthuis. Binnen dit concept heb ik alles eruit gehaald wat erin zit. Hoewel ik Rembrandt Tower Boardroom ga missen, is het tijd voor mij om iets nieuws te doen. Ik ben van mening dat je moet stoppen op het hoogtepunt. Mijn toekomstplannen zijn nog onduidelijk. Wat ik wel zeker weet, is dat ik geen nieuwe evenementenlocatie zal creëren. Ik wil graag iets nieuws doen, waarbij ik naast diensten ook een product ontwikkel. Eerder heb ik als relatiegeschenk het chocolaatje ‘Het Rembrandtje’ ontworpen. Ik heb voldoende nieuwe ideeën, maar wil eerst inspiratie opdoen op een berg hoger dan de Rembrandt Toren. Ik wil alles hebben gedaan en mezelf blijven vernieuwen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.