Discover the finest spaces
Delen

Reis de wereld rond in Magic World of Lights Roermond

Magic World of Lights, de indoor attractie, gelegen in de Jazz City Hall naast het Designer Outlet is officieel geopend. Bezoekers kunnen hier via 80.000 LED-lichten een toer rond de wereld maken, langs wereldsteden, befaamde monumenten en natuurgebieden.

Vrijheidsbeeld Magic World of LightsMagic World of Lights is een droomwereld met enerverende lichtshows. Bezoekers passeren befaamde iconen, van Eiffeltoren tot Vrijheidsbeeld, van Colosseum tot Chinese Muur, en een lasershow met waterprojectie. De attractie is een vervolg op de succesvolle China Lights Events in onder andere Antwerpen, Rotterdam en Utrecht.

Tower Bridge Big Ben Magic World of Lights

Wethouder Raja Fick over de komst van Magic World of Lights naar Roermond: “Het lichtjesevenement vond een geschikte overdekte toplocatie in de Jazz City Hall: altijd donker, geen invloed van het weer, het hele jaar open en een uitstekende toevoeging aan een toeristisch bezoek aan ons stadscentrum en het Designer Outlet.”

Onderwaterwereld Magic World of Lights

Magic World of Lights is dagelijks geopend tussen 12.00 en 20.00 uur. De entreeprijzen zijn 9,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 13,50 euro voor volwassenen. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Tower Bridge Eiffeltoren Brandenburger Tor Magic World of Lights

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.