Discover the finest spaces
Delen

Regus groeit uit naar 55 locaties in Nederland

Dankzij deze samenwerking zal Regus het komende jaar 15 nieuwe centers openen in Nederland. Het netwerk van Regus groeit daarmee van 40 naar 55 locaties. De nieuwe centers worden onder andere geopend in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Breda maar ook in andere delen van het land. Het woon-werkverkeer van Nederlandse flexwerkers kan daardoor nog meer worden teruggedrongen en men kan productiever werken vanaf 55 centers door het hele land.

Overal vertegenwoordigd
Tom Tempelman, algemeen directeur bij Regus Nederland: “Steeds meer ondernemingen verruilen dure kantoorpanden voor professionele flexibele werkplekken. Vooral in Nederland, waar meer dan de helft van de werknemers ‘flexibel’ werkt, is dit een feit. Ons netwerk is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Met de opening van de 15 nieuwe locaties in samenwerking met de Chalet Group breiden we ons netwerk in Nederland nog verder uit en realiseren we een optimale spreiding. Dit bevestigt het strategische belang van de Nederlandse markt en de dominante positie van Regus.”

Hypermoderne meeting- en businesslounges
Eduard Schaepman, CEO Chalet Group: “Bij Chalet denken we niet in vierkante meters maar in ronde concepten. Onze overeenkomst met Regus past perfect binnen die strategische visie. Daar waar een sterke flex-office operator zit gebeurt iets. Er ontstaan nieuwe faciliteiten zoals hypermoderne meeting- en business lounges, uitgebreide receptie diensten en zelfs gezamenlijke sportruimtes. Kantoorpanden worden ontmoetingsplaatsen, waar dagelijks nieuwe ideeën worden geboren. Er is beweging en traffic, en daar profiteren onze zittende huurders volop van mee. Met haar aanwezigheid verspreid door het hele land vormt Regus de perfecte partner.”

Bron: Congreswereld.nl

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.