Discover the finest spaces
Delen

Reed Business Media en Libéma starten strategische samenwerking voor live events

Het doel van deze samenwerking is het ontwikkelen van grootschalige Live Events voor de merken en doelgroepen van Reed Business Media. De twee partijen gaan dat doen op basis van bestaande en nieuw te ontwikkelen beurzen en evenementen op een van de 24 locaties van Libéma. In deze samenwerking zijn beide partijen gezamenlijk verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van bestaande events maar vooral voor het succesvol uitrollen van nieuwe beurzen en evenementen.  “Events zijn een essentieel onderdeel in de crossmediale strategie die we bouwen voor al onze mediamerken.  Met beurzen en events komen merken tot leven en creëer je waarde voor je klanten. Libéma is actief in vergelijkbare markten als Reed Business Media en de expertises van beide partijen vullen elkaar bijzonder goed aan.  Een echte win-win situatie,” Peter de Mönnink, CEO Reed Business Media.

Winning alliance
Voor de merken en doelgroepen van Reed Business Media worden beurzen, shows en grote events ontwikkeld, die gehuisvest worden in een van de accommodaties van Libéma. “Live interactie is voor ons als mediabedrijf een belangrijke aanvulling  op onze offline en online communicatie en maakt onze propositie richting klanten compleet. Events versterken de merken.  De samenwerking met Libéma is een fantastische mogelijkheid om ons huidige eventportfolio in versneld tempo uit te breiden met beurzen en grote events,” aldus Louise van Nispen, publishing director en vanuit Reed Business Media de initiatiefnemer voor deze samenwerking. “Libéma ziet enorm veel kansen om samen met Reed Business Media nieuwe evenementen te ontwikkelen. In een wereld die steeds meer digitaliseert, worden evenementen alleen maar belangrijker. Alleen door middel van de persoonlijke ontmoeting op basis van een live evenement kun je een waardevolle beleving bieden,” zegt Dirk Lips, directeur Libéma.

Beide partijen en hun teams zijn enthousiast over deze samenwerking. De eerste gezamenlijke beurzen en events staan gepland voor het voorjaar van 2014.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.