Discover the finest spaces
Delen

Ramada Apollo Hotel opent schaatsbaan op 85 meter

Op 85 meter hoogte opent Ramada Apollo Amsterdam deze winter de hoogste schaatsbaan van Amsterdam. De nieuwste winterattractie is de opvolger van het succesvolle zomerconcept ‘Triple DDD – Drink, Dine & Dance’ van het exclusieve Floor17 Rooftop Terrace.

Wintersfeer op grote hoogte
Boudewijn Martens, Hotel Manager van Ramada Apollo Amsterdam Centre: “Na de fantastische opening afgelopen zomer namen we ons voor om in de winter geen afscheid te nemen van het dakterras. We zoeken steeds weer naar grensverleggende activiteiten om onze food & beverage concepten verder uit te rollen. Met de ‘Rooftop Terrace Winter editie’ en schaatsbaan van 75m2 kunnen we onze gasten verzekeren van een sfeervolle wintertijd op grote hoogte in Amsterdam.”

“We zoeken steeds weer naar grensverleggende activiteiten om onze food & beverage concepten verder uit te rollen.”

 

Zell am Rembrandt
Met glühwein en warme chocolademelk wordt op zaterdag 6 december de officiële opening van ‘Zell am Rembrandt’ gevierd. Vanaf 14.00 uur kan er gratis ge-disco-schaatst worden op de hoogste schaatsbaan van Amsterdam. Aanmelden voor de opening kan via de website. Wie verhinderd is op zaterdag 6 december kan de ijsbaan nog bezoeken tot februari 2015. Ook kan de schaatsbaan op maandag- en woensdagochtenden gratis gereserveerd worden door basisscholen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.