Discover the finest spaces
Delen

RAI voor derde keer ‘Best International Venue’

Amsterdam RAI heeft voor de derde keer sinds 2012 de prestigieuze award voor Best International Venue gewonnen. Tijdens de Exhibition News Awards in Londen werden prijzen uitgereikt aan bedrijven die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de beurzensector.

‘Best International Venue’ is een categorie die open staat voor alle grote internationale beursgebouwen met een vloeroppervlak van 10.000 m2 of meer die grote, internationale evenementen faciliteren. RAI kreeg de voorkeur boven het Cape Town International Convention Centre, Abu Dhabi National Exhibition Centre en Shanghai New International Expo Centre.

Eersteklas faciliteiten

Bij aankondiging van haar besluit zei de jury het volgende: “Amsterdam RAI combineert grootschalig commercieel succes met de groei en diversiteit van de aanwezige hallen, zalen en faciliteiten. Amsterdam RAI biedt nu eersteklas faciliteiten die makkelijk toegankelijk zijn en doet altijd haar uiterste best om organisatoren te ondersteunen en te zorgen dat evenementen zo soepel mogelijk verlopen.”

“Amsterdam RAI combineert grootschalig commercieel succes met de groei en diversiteit van de aanwezige hallen, zalen en faciliteiten.”

Helitech International

“We zijn enorm trots dat we deze prestigieuze prijs voor de derde keer hebben gewonnen,” vertelt Maurits van der Sluis, Directeur Convention Centre Commercie bij Amsterdam RAI. “Het laat zien dat onze inspanningen worden erkend en resultaat hebben. Ons doel is om beursorganisatoren zodanig te ondersteunen dat hun evenement zo succesvol mogelijk is. En om zowel deelnemers als bezoekers een geweldige ervaring te bezorgen. De flexibiliteit en veelzijdigheid van Amsterdam RAI werden in oktober 2014 nog op de proef gesteld door Helitech International. We waren bijzonder tevreden dat de eerste editie van het evenement buiten Groot-Brittannië in 25 jaar zo’n succes was. De beurs trok meer bezoekers en deelnemers uit nog meer landen in Europa en daarbuiten dan ooit tevoren.”

De RAI faciliteert jaarlijks ruim 50 internationale congressen, 70 beurzen, evenementen en meer dan 1.000 kleinere conferenties en bijeenkomsten die worden bezocht door meer dan 1,5 miljoen bezoekers. Het RAI Amtrium,  het nieuwe, duurzame congres-, vergader- en kantoorgebouw aan de noordkant van Amsterdam RAI, wordt geopend in juni 2015.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.