Discover the finest spaces
Delen

RAI verzamelt belangrijkste innovaties in het platform InnovationLAB

Bezoekers van beurzen geven bijna altijd ‘innovaties’ op als belangrijkste reden om de beurs te bezoeken. Dat merkte Amsterdam RAI telkens weer wanneer ze bezoekers hiernaar vragen. Woensdag introduceerde het Amsterdamse zalencomplex daarom het concept InnovationLAB, tijdens watersportbeurs HISWA.

Het InnovationLAB is een groot platform op de beurs, waar de belangrijke innovaties verzameld zijn, waar workshops worden gehouden, en waar aan het eind van de beurs awards worden uitgereikt voor de meest innovatieve producten. Tijdens de HISWA demonstreren studenten van de TU Delft hier bijvoorbeeld de WASUB, een eenpersoons duikboot.

Belangrijkste innovaties

“Iedere beurs is eigenlijk al een innovatieplatform”, vertelt Ids Boersma, directeur RAI Exhibitions. “Alleen zijn de innovaties vaak lastig te ontsluiten. Het InnovationLAB is een generiek concept, dat per beurs op maat wordt gemaakt, waar we de belangrijkste innovaties op één plek verzamelen.”

Het concept is een samenwerking tussen RAI, kennisinstituut TNO, het samenwerkingsverband tussen drie technische universiteiten 3TU en Accenture Innovation Awards.

“Het InnovationLAB is een generiek concept, dat per beurs op maat wordt gemaakt, waar we de belangrijkste innovaties op één plek verzamelen”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.