Discover the finest spaces
Delen

RAI Amsterdam komt met kant-en-klare coronaproof set voor grote events

Na onder andere SCALA van Jaarbeurs komt ook de bekende beurs- en evenementenlocatie RAI Amsterdam met een nieuw coronaproof plug & play concept voor congressen, presentaties, theatervoorstellingen en andere soorten evenementen. Vanaf nu kun je met het nieuwe concept The Stage is Yours in de RAI tot 1175 mensen verwelkomen op een veilige afstand. Een van de enorme zalen van de evenementenlocatie is namelijk verbouwd tot een multifunctionele set die voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. The Stage is Yours is vanaf oktober tot februari 2021 beschikbaar. 

Het nieuwe coronaproof concept van RAI Amsterdam is volledig plug & play. Dat betekent dat er een kant- en klare sfeervolle inrichting staat waardoor er dus niet op- en afgebouwd hoeft te worden. Verder is er een volledig aangeklede foyer, is alle techniek en decor aanwezig en wordt de schoonmaak en ander personeel voor je geregeld door RAI. Ook krijg je altijd technische ondersteuning tijdens je event. “Met dit concept willen we organisatoren niet alleen ontzorgen, maar juist ook waarde toevoegen aan hun evenement, zodat zij een unieke beleving voor hun bezoekers kunnen neerzetten”, vertelt Maurits van der Sluis, COO van RAI Amsterdam. “Dit concept is samen met onze partners Unlimited Productions, Mansveld Expotech en ACS ontwikkeld en neergezet. Ik ben daar trots op en ik kijk erg uit naar de eerste evenementen die hier plaatsvinden.”

Luister hier ons interview met Eline Deijs van RAI Amsterdam over The Stage is Yours

RAI Amsterdam

The Stage is Yours bestaat onder andere uit verschillende projectieschermen, professionele verlichting en een groot podium met daar omheen zitplekken. Ook is er aan de rand van de zaal een grote stellage gebouwd waar mensen vanuit twee verdiepingen het podium op kunnen kijken. Wanneer het publiek bestaat uit mensen uit hetzelfde huishouden kunnen tot 1175 mensen in de zaal zitten. Als alle aanwezigen anderhalve meter afstand moeten houden, is er plek voor zo’n 800 personen. Een interessante optie dus voor uitgestelde congressen en andere grootschalige zakelijke events.

Naast de 1,5 meter afstand tussen alle zitplekken is overal eenrichtingsverkeer en duidelijke signing aanwezig. Verder is het nieuwe eventconcept van de RAI helemaal op maat aan te passen aan de grootte van je event zodat de sfeer behouden blijft. Ook is de set eenvoudig uit te breiden.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.