Discover the finest spaces
Delen

Quint Wellington Redwood viert kerst in Slot Zeist

Een gemaskerd bal en een intiem diner aan ronde tafels, in de sfeervolle entourage van Slot Zeist. Het kerstfeest van Quint Wellington Redwood zal de medewerkers nog lang heugen. Het ict-adviesbureau organiseert aan het eind van ieder jaar een feest voor haar medewerkers. “Het kerstfeest is een event waar onze medewerkers lang van tevoren naar uitkijken”, vertelt HR Manager Youandi Hoogerbrugge. “Het persoonlijke contact versterkt de onderlinge verbondenheid en drive. Daar kan geen kerstpakket of bonus tegenop.”

Na een succesvolle eerdere samenwerking klopte Quint dit jaar aan bij East Side Live Communicatie en Events voor de organisatie van het event. De opdracht: een kerstfeest voor negentig gasten. Hoogerbrugge: “We zochten naar een manier om het kerstevent net even anders in te vullen dan voorgaande jaren. En daar zijn we samen met East Side absoluut in geslaagd.”

Kerstfeest Quint WR groep

Bal Masqué

“We zijn nadrukkelijk op zoek gegaan naar een goede balans tussen intimiteit en verrassing, versus uitbundigheid en herkenbaarheid. Wij geloven dat die elementen prima samen gaan en dat bleek ook afgelopen zaterdag”, aldus Marièlle Beek, aanvoerder van East Side. Het event was in sferen van het Venetiaans carnaval. “Niet zomaar een thema, maar bepalend voor de vibe van de avond. Want een Bal Masqué zorgt voor gelijke verhoudingen, prikkelt de zintuigen en laat je op een andere manier de avond én het gezelschap ervaren. We vonden in Slot Zeist de perfecte locatie om de sfeer van mysterie en uitdaging te benadrukken.”

Na een verrassend ontvangst door ballroomdansers en een intiem diner aan ronde tafels, begeleidde een klassiek ensemble de gasten richting feestzaal. Op de trap zongen zij ‘het proostduet’ Libiamo uit La Traviata van Giuseppe Verdi. Dezelfde zanger opent vervolgens ook het feest maar dan met ‘Disco Inferno’. Een geweldige transformatie, die de goed gedoseerde avond naar een climax leidt. De maskers mogen af en er mag gedanst worden. En dat gebeurde tot in de vroege uurtjes.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.