Discover the finest spaces
Delen

PSV opent escaperoom in Philips Stadion

Voetbalclub PSV introduceert de eerste escaperoom van Nederland in een stadion. Het Philips Stadion is – naast voetbalstadion – een evenementenlocatie met faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten. In de escaperoom is het mogelijk even te ontsnappen aan het zakendoen.

Philips Stadion

“Naast het verzorgen van een vergadering, wordt vaak de vraag gesteld of we een activiteit kunnen verzorgen. Met de komst van de PSV Escape Room hebben we een activiteit in huis die aan alle eisen van onze relaties voldoet. Deze activiteit heeft een teambuildingsaspect, is leuk om te doen en is voor alle gezelschappen en alle leeftijden geschikt”, aldus sales manager Christine Markvoort.

Het is een kleine escaperoom die verplaatst kan worden wanneer dat nodig is. Er worden maximaal twee personen opgesloten in de ‘doos’. Zodra de deur in het slot valt start de tijd: de deelnemers hebben zeven minuten de tijd om een code te kraken en zo uit te breken. Samenwerking en creativiteit zijn nodig om dit voor elkaar te krijgen. De escaperoom kan in combinatie met een vergaderarrangement gebruikt worden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.