Discover the finest spaces
Delen

‘ProeveRijn’ prikkelt de zintuigen in kasteeltuin De Landgoederij

Van 29 augustus tot en met 1 september 2016 vormt de kasteeltuin van evenementenlocatie De Landgoederij, aan de Kromme Rijn in Bunnik, het decor voor een zakelijk pop-up concept: ‘ProeveRijn’. “ProeveRijn is geschikt voor een relatie-event of netwerkbijeenkomst van 200 tot 500 personen.

Zakelijk bijeenkomen en culinair genieten in een groene setting gaan hand in hand bij ProeveRijn, vertelt bedrijfsleider Patrick van den Brink enthousiast.  ProeveRijn prikkelt de zintuigen. De kasteeltuin aan de Kromme Rijn is dit pop-up concept prachtig aangekleed met een spantent en vanuit verschillende foodpunten worden streekproducten geserveerd.

De Landgoederij - Wijn aan de Rijn - 3 september 2015

Daarnaast is er voor de gelegenheid een grote wijnbar geïnstalleerd. Deze kan worden bemand door een sommelier van een sterrenrestaurant. “Proeven staat centraal; speciaal geselecteerde wijnen, bijzondere streekproducten en een walking dinner zijn onderdeel van het concept”, aldus van den Brink. Ook kunnen gasten met paard en koets naar het landgoed worden gereden.

De Landgoederij - Wijn aan de Rijn - 3 september 2015 De Landgoederij - Wijn aan de Rijn - 3 september 2015

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.