Discover the finest spaces
Delen

Private dining en andere events in underground venue Obsidian by restaurant Graphite

In het nieuwe Obsidian in hartje Amsterdam kan je vanaf 3 maart terecht voor private dining, events en vergaderingen, verzorgd door restaurant Graphite. Patron-cuisinier Peter Gast experimenteert met plant-based gerechten en geeft (unplugged) muziek een centrale rol. De intieme ruimte, compleet met bar, laag podium en comfortabele zitjes, nodigt uit tot een ontspannen of juist spannende avond. Aangevuld met lekker eten, een goed glas wijn en de beste muziek.

Vanaf begin maart kan je Obsidian by Graphite afhuren als locatie voor private dining en andere evenementen. Denk daarbij aan mijlpalen, het presenteren van nieuwe producten of diensten en vergaderingen, met livestream mogelijkheden. “De setting is intiem, met een fijn clubgevoel. Alles kan: van cocktails tot een chic diner. Daarnaast organiseert Obsidian by Graphite Mystery Sessions. Pop-up evenementen voor mensen die zich graag laten verrassen. Een ding is zeker; er wordt gegeten, gedronken en muziek gespeeld. Wat er op het menu staat en welke muziek op de agenda staat blijft tot de avond zelf een mysterie.

The Vegan Test Kitchen in Obsidian

Twee keer per maand staat The Vegan Test Kitchen op de planning. Op deze avonden serveert Peter Gast zijn veganistische menu in Obsidian by Graphite. Deze bestaat uit vijftien tot twintig high-end gerechtjes. “Plant-based koken trekt mij als vakmens heel erg en ik vind het tijd dat we ons hierop gaan focussen,” zegt Peter. “Tijdens The Vegan Test Kitchen kan ik experimenteren en oriënteren. Kijken hoe het bevalt bij zowel mij als het publiek.” De vegan nights outs worden begeleid door een dj of muzikant die aan het einde van de avond het volume opschroeft zodat het diner naadloos overgaat in een avond uit.

Obsidian by Graphite zit onder het Michelinster bekroonde restaurant. Deze werd drie jaar geleden geopend als speakeasyrestaurant.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.