Discover the finest spaces
Delen

Prestigieuze C&IT Award kroon op het werk van World Forum

Het Haagse World Forum heeft in Londen de Conference & Incentive Travel Award 2014 in de categorie ‘Best Overseas Conference Venue’ in de wacht gesleept.

Trots
Een vakkundige jury beoordeelt elk jaar de best practices uit de nationale en internationale congres- en evenementen sector. Jaarlijks worden er 21 C&IT Awards uitgereikt, waaronder de award voor ‘Best Overseas Conference Venue’.

Met veel trots nam Guus van Delft, Business Development Manager van het World Forum voor de internationale corporate markt, op 19 september de C&IT award in The Grand Connaught Rooms in ontvangst. “Dit is de kroon op ons werk.”

“Met het hosten van zowel nationale als internationale congressen hebben wij laten zien in staat te zijn events van wereldklasse te kunnen hosten.”

 

Extra stimulans
Het winnen van deze award is een extra stimulans om door te gaan op de weg die we zijn ingeslagen. We hebben als World Forum een periode achter de rug waarbij we mooie resultaten hebben geboekt. Met het hosten van zowel nationale als internationale congressen waaronder de Nuclear Security Summit 2014 (NSS) hebben wij laten zien in staat te zijn events van wereldklasse te kunnen hosten. Daarbij streven we er altijd naar te excelleren in service en de verwachting van onze relaties te overtreffen’, aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager, World Forum.

Meer informatie over de C&IT Awards is terug te vinden op: www.citawards.com

[foto: World Forum]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.