Discover the finest spaces
Delen

Postillion opent nieuwe congreslocatie in Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Postillion Hotels Nederland opent dit najaar al een nieuwe congreslocatie in Amsterdam, op het terrein van De Kauwgomballenfabriek. In september opent in de oude fabriek een congresruimte voor 1500 personen. In 2017 verrijst naast dit pand een hoteltoren met ruim 250 kamers, een restaurant, bar, fitness en nog meer congresfaciliteiten.

Postillion Hotels timmert stevig aan de weg in Nederland. De keten heeft al vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Deventer, Dordrecht, Haren-Groningen, Bunnik en sinds voorjaar 2016 in Rotterdam. Met de overname van Convention Centre WTC Rotterdam vorig jaar en nu de nieuwe locatie in Amsterdam, de achtste locatie, neemt Postillion een steeds steviger positie op de internationale congresmarkt in.

atist impressie KBF Hotel vanaf Spaklerweg febr 2014

Verdubbeling

De Nederlandse hotelketen maakt een grote stap met deze uitbreiding naar Amsterdam. “Postillion Hotels is bijzonder trots op het feit dat we blijven uitbreiden”, aldus Erik-Jan Ginjaar, directeur Postillion Hotels Nederland. In september opent Postillion Hotel Amsterdam eerst de grote congresruimte van het hotel, geschikt voor 1500 personen. Daarmee verstevigt de keten haar rol als congresspecialist.

Postillion Hotels heeft zich ten doel gesteld om zijn bestaande netwerk in de komende jaren te verdubbelen, bestaande locaties te renoveren en waar nodig in lijn te brengen met het Meet Work Stay-concept, waarmee de hotelketen tegemoet komt aan alle behoeften van de zakelijke reiziger van de 21ste eeuw.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.