Discover the finest spaces
Delen

Postillion Meeting Centre met 17 zalen geopend in Den Haag

De bekende hotelketen Postillion Hotels is bezig met een grote uitbreiding naar Den Haag. In fasen komt hier namelijk het Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag in het HSK gebouw naast station Hollands Spoor. Een Meeting Centre met zeventien zalen, twee foyers en een vide is onlangs al geopend. Vervolgens gaat dit centrum vanaf januari 2022 op in het Convention Centre met in totaal dertig zalen en verschillende foyers. Het is de bedoeling dat er in de laatste fase ook hotelkamers toegevoegd gaan worden. 

Met de komst van de nieuwe vestiging in Den Haag heeft Postillion Hotels locaties in de vier grote Nederlandse steden en denkt ze haar positie op de internationale congresmarkt te versterken. “Wij zijn ontzettend blij en trots dat wij in deze moeilijke tijd de komst van zo’n mooie nieuwe vestiging kunnen aankondigen. Den Haag profileert zich als de bestemming voor (inter)nationale meetings en congressen en staat al geruime tijd hoog op onze wishlist. Wij geloven sterk in het herstel van de meeting- en conferentie industrie en blijven dan ook hard werken aan onze internationale groeiambities”, aldus Postillion directeur Erik-Jan Ginjaar. Omdat aan het Meeting Centre niet zoveel hoefde te gebeuren, is ervoor gekozen om die meteen te openen en ondertussen te werken aan het overkoepelende Convention Centre. 

Bekijk hier een video van Postillion waarin Hotel & Convention Centre Den Haag wordt aangekondigd:

Hotel & Convention Centre Den Haag

Het net geopende Meeting Centre van Postillion Hotels in Den Haag heeft zeventien zalen. Deze ruimten verschillen van grootte waardoor er voor allerlei soorten bijeenkomsten wel een geschikte zaal te vinden is. Van vergadering tot middelgrote presentaties bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er twee foyers en een centrale vide die gebruikt kunnen worden als break-out ruimte of om eventueel te genieten van een lunch of diner. Er is ook een bar voor borrels er recepties. Postillion verzorgt alle catering tijdens je meeting of event.

Vanaf 2022 moet het gehele Convention Centre af zijn van maar liefst 6500 vierkante meter en zeven meter hoog. In totaal zijn er dan dertig zalen met een capaciteit van 10 tot 1400 personen. De indrukwekkende Grote Zaal is maar liefst zeven meter hoog, 1400 vierkante meter en kan helemaal naar wens van de opdrachtgever ingericht worden. Een bijzondere plek voor feesten, gala’s en voorstellingen bijvoorbeeld.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.