Discover the finest spaces
Delen

Pop-up rooftop restaurant Groovy Tables wordt dé zomerhit in Amsterdam

NB: Dit artikel gaat over de editie van 2018. Ook in 2019 is Groovy Tables te bezoeken.

De zomer is inmiddels in volle gang, dus wordt het tijd om het te hebben over wat de grote zomerhits worden van 2018. GreaterVenues weet alvast wat dé zomerhit gaat worden in Amsterdam: het pop-up rooftop restaurant ‘Groovy Tables’ op het dak van evenementenlocatie HoogtIJ in Amsterdam-Noord!

Een pop-up restaurant zien we wel vaker. Maar als De Artiesten ergens een pop-up beginnen, dan kun je met zekerheid zeggen dat je hier bij wilt zijn geweest. De cateraar behaalde eerder grote successen met bijzondere diners op unieke locaties als De Boshut, Cristofori en Mayer Manor. Met ‘Groovy Tables’, het zomer pop-up rooftop restaurant, kun je tien avonden lang genieten van de ultieme summervibes en de heerlijke gerechten van de chefs van restaurant Daalder: Luca Chemilli en Nigel Eccles.

Groovy Tables

Maar wat maakt het bijzonder? Ten eerste is er de locatie: Hoogtij, een rooftop locatie in Amsterdam-Noord met een prachtige dak-kas en een spectaculair dak-terras. Bij de opvallende oranje uitkijktoren, ver van de door toeristen platgelopen plekken van het centrum, zit je hier heerlijk op het dakterras te genieten van de zonsondergang, een geweldig vijf- of zevengangendiner en lekkere drankjes. Én van de creatieve talenten van De Artiesten: tijdens het diner wordt je verrast met optredens. Het diner duurt tot 22.00 uur, maar daarna kun je gerust blijven hangen tot 2 uur en kun je een dansje wagen op de groovy sounds van DJ Fréderique.

En dat is meteen wat zo jammer is aan pop-up concepten: ze komen snel op en zijn ook weer snel weg. Voor je het weet heb je de kans gemist om het mee te maken. Slechts tien zomeravonden lang kun je een tafel boeken bij Groovy Tables. Maar uiteraard denken De Artiesten ook aan de lezers van GreaterVenues die misschien wat meer willen dan een tafel. Zo kun je de gehele locatie – geschikt voor 120 personen – ook voor jouw groep afhuren. Zorg wel dat je er snel bij bent!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.