Discover the finest spaces
Delen

Pop-up restaurant van Ramon Beuk ook succesvol in buitenland

Ramon Beuk opent van 1 augustus tot en met 1 september de deuren van Restaurant VOOREENMAAND voor haar nieuwe editie #Editie3. Gedurende één maand gaat Ramon Beuk los in zijn eigen restaurant. Wat begon als een eenmalige uitstapje, is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie met avond aan avond een vol restaurant en succes in het buitenland.

Eten op topniveau
Uit heel Nederland komen gasten naar De Glazen Ruimte in Maarssen om te genieten van een avond eten op topniveau. Maar ook om een handje te helpen in de open keuken, waar Ramon en zijn team het diner voorbereiden. Iedere avond ontvangt het restaurant een Special Guest. De afgelopen jaren waren dat onder meer Ruth Jacott, Jochem Myjer, Jörgen Raymann, Ben Saunders en Thomas Acda. Dat het concept niet alleen in Nederland wordt gewaardeerd blijkt uit het feit dat het pop-up restaurant het afgelopen jaar ook zeer succesvol was op Sint Maarten, Bonaire en in Suriname. Deze week opent Ramon’s pop-up restaurant haar deuren op Curaçao, in beach club Hemmingway. Op een vlonder in zee staat zaterdag aanstaande een open keuken waar gasten vanaf het strand kunnen genieten van de kookkunsten van Ramon.

Beleving
In VOOREENMAAND vertelt Ramon honderduit over wat er op tafel staat. Hij vertelt wàt er gegeten wordt, hoe de gerechten tot stand zijn gekomen, maar bovenal waarom hij juist voor deze gerechten en smaakcombinaties gekozen heeft. Een avond in VOOREENMAAND is dus, in binnen- èn buitenland, van begin tot eind een ware beleving.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.