Discover the finest spaces
Delen

Pop-up restaurant De Lik opent in Utrechtse gevangenis

Pop-up restaurant De Lik opent binnenkort in gevangenis Wolvenplein, aan de Wittevrouwensingel in Utrecht. In de gevangenis worden op het moment al bedrijven ontvangen voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Door het restaurant wordt de gevangenis toegankelijk voor iedereen die al eens een kijkje heeft willen nemen in het Wolvenplein.

Freek van Kooten namens De Lik: “We hopen een ongedwongen, relaxte sfeer te creëren, met goed eten en lekkere wijnen. De in het pand gebruikte kleuren en materialen proberen wij in het meubilair en de mastiek terug te laten komen. Met het restaurant hopen we dat iedereen die al eens binnen heeft willen kijken dit komt doen, en ondertussen kan genieten van een mooi diner.”

De Lik zakelijk

Bedrijven, verenigingen en stichtingen worden op het moment al in de gevangenis ontvangen door De Lik. Dit gaat bijna altijd om besloten bijeenkomsten. Er zijn verschillende ruimtes heringedeeld om in te vergaderen, presenteren of om te borrelen en dineren. Dit kan bijvoorbeeld binnen in de cellengang waar het pop-up restaurant komt, de kerk van de gevangenis, maar ook buiten op een van de luchtplaatsen. Voor sport en plezier kun je ook de gevangenis in. Zo hebben de gasten de keuze om in groepen op zoek te gaan naar aanwijzingen in de gevangenis om zo een schat te vinden of een misdrijf op te lossen. In de gymzaal zijn er verschillende sportieve mogelijkheden, bijvoorbeeld een uurtje trefballen met collega’s.

Het pop-up restaurant van De Lik opent nog in het eerste kwartaal van 2017. Het restaurant zal dan drie dagen lang gasten ontvangen in cellengang B. De eerste editie is 23, 24 en 25 maart, na dit weekend volgen meer edities.

De Lik
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.