Discover the finest spaces
Delen

Pop-up bar van Rémy Cointreau bij evenementenlocatie Fosbury & Sons in Amsterdam

Op de bovenste verdieping van werkplekaanbieder en evenementenlocatie Fosbury & Sons aan de Amsterdamse Prinsengracht zit van 8 tot 20 november de pop-up bar ‘La Maison by Rémy Cointreau’ van de Franse sterke dranken producent Rémy Cointreau. Hier kun je natuurlijk de dranken van Rémy Cointreau proeven en genieten van de hapjes van restaurant Triptygue, maar ook allerlei soorten workshops volgen en thema-avonden bijwonen. Leuk om te doen met je gasten of collega’s als afsluiter van je event bij Fosbury & Sons of ergens anders in of rond Amsterdam. 

De pop-up bar heeft verschillende experience rooms waar je onder andere de bekende sinaasappellikeur Cointreau of The Botanist gin kunt proeven. Verder zijn er kunstwerken te zien van Pablo Lücker en is er natuurlijk een cocktailbar. Wie meer wil weten over de terroirs (eigenschappen van de grond waarin de bestanddelen van wijn en sterke drank groeien) van Rémy Cointreau of over de manier waarop de producent met duurzaamheid omgaat, kan naar de Terroir Room en de Climate Room. Bij al die drankjes kun je genieten van vijf verschillende hapjes die door de chefs van restaurant Triptygue speciaal voor de pop-up bar zijn ontwikkeld en de terroirs extra uit doen komen. “We hebben gekozen voor Fosbury & Sons vanwege de locatie: middenin Amsterdam. Ook zijn er veel grote ruimten, hoge plafonds en veel lichtinval. Verder spreekt het ons aan dat de co-working spaces van Fosbury & Sons een duurzaam initiatief zijn”, aldus Rémy Cointreau.

Pop-up bar Fosbury & Sons

Naast de verschillende experience rooms worden er ook workshops en thema-avonden georganiseerd in de nieuwe pop-up bar ‘La Maison by Rémy Cointreau’ bij Fosbury & Sons. Erg leuk en interessant om heen te gaan als team-uitje of als afsluiter van je meeting of event. Er zijn twee workshops te volgen: de Climate Fresk workshop over de klimaatverandering en wat je daar zelf aan kunt doen en de Mixology Class waarin je cocktails leert mixen van ervaren barmannen. Deze workshops kun je met maximaal acht personen doen. Verder zijn er verschillende thema-avonden waar je met maximaal twintig personen naartoe kunt. Denk hierbij aan avonden met twenties en seventies muziek en avonden die helemaal in het teken staan van de dj’s en barmannen van Cointreau of The Botanist.

Bij evenementenlocatie Fosbury & Sons kun je vijf ruimten van verschillende formaten huren voor meetings en events. Zo is er onder andere een klassieke Boardroom met een ronde tafel en leren stoelen, de Living Room met meerdere tafels en plek voor zo’n 45 personen en de Class Room voor maximaal 25 personen. Daarnaast kun je de Lobby gebruiken voor wat grotere events tot 250 personen of genieten van een diner of borrel in Bar Giorgio.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.