Discover the finest spaces
Delen

Poort Beach Hotel bezig met grootse restyling inclusief nieuw restaurant Renato’s

Het Poort Beach Hotel in Bloemendaal aan Zee zit in het midden van een grote restyling. De entree is helemaal verbouwd, het terras heeft een metamorfose ondergaan en de hotelkamers krijgen een nieuwe look. Ook zit er sinds een paar maanden een nieuw restaurant in het hotel: Renato’s. Hier kun je genieten van de Italiaanse keuken en verschillende soorten events organiseren. 

Toen het Poort Beach Hotel aan het begin van dit jaar werd overgenomen door een nieuwe eigenaar, hoorde daar ook een nieuwe uitstraling bij. “De entree van het hotel en het nieuwe restaurant is volledig verbouwd, tot aan een nieuwe keuken aan toe. Ook het terras heeft een metamorfose ondergaan en is nu voorzien van steenschotten, grote houten banken met gekleurde kussens, grote potten met planten en sfeervolle aankleding. De kamers worden nu stuk voor stuk voorzien van nieuwe styling en zijn bijna allemaal afgerond”, vertelt Saskia Vaartjes van het Poort Beach Hotel. “Om niet alleen gasten van het hotel maar ook de lokale bevolking en toeristen uit de omgeving te kunnen aantrekken, zijn we daarnaast ook op zoek te gaan naar een sterk restaurant concept met een vergelijkbare visie als het hotel. Dat is gevonden in Renato’s. De andere Renato’s vestigingen in Amsterdam, Nijmegen en Den Haag zijn erg populair vanwege de familiaire sfeer en de pure en verse Italiaanse gerechten. Een concept dat ook heel goed past aan onze boulevard.”

Poort Beach Hotel

Bij het gerestylede Poort Beach Hotel en het splinternieuwe restaurant Renato’s zijn verschillende mogelijkheden voor events. Naast de hotelkamers zijn er nog negen boutique appartementen waar je kunt vergaderen of bijvoorbeeld een presentatie kunt doen tot ongeveer vijftig personen. Voor bedrijfsfeesten, borrels of andere feestelijke events kun je terecht bij Renato’s waar zo’n tachtig personen kunnen zitten en tot 150 mensen kunnen staan. Maar aangezien het hotel pal aan het strand en de boulevard zit, is het natuurlijk geweldig om je event buiten op het terras te doen. Hier kunnen zo’n 300 tot 500 personen genieten van je programma en de zee.

Over de catering hoef je bij het Poort Beach Hotel niet na te denken want de eigen keuken kan van alles voor je verzorgen. Van lunches en borrels tot walking dinners. Saskia: “De combinatie van de iconische locatie aan het strand met de kwaliteit van Renato’s Italiaanse keuken maakt deze plek uniek. Wel eens in Bloemendaal aan Zee geweest? Dan kan het markante gebouw van Poort Beach je niet zijn ontgaan. Je kijkt uit over het strand vanaf een intiem maar groot terras waar alle ruimte is om je event naar eigen inzicht aan te kleden.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.