Discover the finest spaces
Delen

Pink Beach by WONDR alleen nog maar exclusief te huur voor zakelijke events

Eind september krijgt het populaire Pink Beach by WONDR een overkapping en is dan alleen nog maar te huren voor zakelijke events zoals bedrijfsfeesten, productpresentaties en film- en fotoshoots. Tot die tijd is de locatie nog open voor bezoekers en aan het eind van de maand volgt er een closing party, wanneer ze officieel sluiten voor publiek. 

Pink Beach is een fotogenieke beachbar en hoort bij WONDR Experience. De Instagram hotspot heeft een terras van 300 vierkante meter en alles is er roze. Van het zand, tot de stoelen en de tegels op de muren. Het roze strand staat vol palmbomen, strandstoelen en retro parasollen. Om ‘af te koelen’ neem je een duikje in het zwembad, oftewel ‘de ballenbaklounge’.

Pink Beach by WONDR Experience

Het Nederlandse weer speelt een te grote rol in de wintermaanden en dus wordt Pink Beach eind van september overkapt. Tot die tijd is de locatie open voor consumenten. Daarna is ze alleen exclusief te huur voor bedrijfsfeesten, productpresentaties en film- en fotoshoots.

Pink Beach is onderdeel van WONDR Experience in Amsterdam-Noord. De locatie wordt vaker het meest instagramable museum van Nederland genoemd waar je allerlei kamers doorloopt. Elke is weer anders ingericht en gemaakt om jouw zintuigen te prikkelen en je weer even kind te voelen. “Wij streven ernaar ruimten te creëren waar plezier, positiviteit en inclusiviteit centraal staan. Ruimten waar iedereen wordt aangemoedigd om zichzelf te zijn, te spelen en de wereld buiten te vergeten.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.