Discover the finest spaces
Delen

Philharmonie Haarlem komt met eigen dance concept

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem organiseert dit jaar vier eigen events, waaronder een eigen dance concept. Bij dit event wordt een mooie mix gemaakt tussen het klassieke gevoel van de prachtige concertzaal en uptempo beats.

“Dit jaar organiseren wij vier eigen events, waarvan Symphony31 de eerste is”, licht Anne-Marije Hogenboom, hoofd Sales & Evenementen bij Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem toe. “Het volgende minifest, getiteld ‘IK BEN…’ , is ook zo’n muzikale reis in één avond met voor ieder wat wils. Met het bieden van eigen ontwikkelde concepten zetten we onze grote concertzaal nog meer en beter in. Een mooie aanvulling op ons inspirerende culturele aanbod en de commerciële activiteiten”, aldus Hogenboom.

philharmonie zaal

Uptempo beats

Stel je de prachtige 19e-eeuwse concertzaal van Philharmonie Haarlem voor. Op het podium een volledig symfonisch orkest én een DJ. Voeg speciaal gemaakte arrangementen en uptempo beats toe aan de warme klanken van strijkers. Bestrooi het met een feestelijk lichtplan en serveer het geheel met een spetterende line-up. Et voila: ‘Symphony31’, het eigen dance concept van DJ Ronald Molendijk & Frits Kuijper van KuMoheadz.

Live show

De live show Symphony31 bestaat uit herkenbare dance en pophits in nieuwe uitvoeringen, speciaal gearrangeerd voor de DJ met een volledig symfonisch orkest. De hits worden vertolkt door Charly Luske en Esmée Denters. De bijzondere mix van de beat van de DJ met de warme sound van het orkest maken de avond tot een waanzinnige beleving. Het eerste concert dat zoveel muziekstijlen live weet te mixen met DJ en orkest. Kortom: dansen met je ogen dicht is geen optie! Deze live show is de officiële try-out van de live shows op 2 & 4 april in Ahoy Rotterdam.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.