Discover the finest spaces
Delen

Philharmonie Haarlem transformeert in dance venue tijdens ‘Dance Festival Haarlem’

De Haarlemse Philharmonie hosts de eerste editie van ‘Dance Festival Haarlem’. Dit nieuwe festival, een initiatief van Chapeau Events (o.a. Dance Festival Breda, Sunday Lounge & Lost Memories in Roosendaal) en de Philharmonie, verwacht 3000 bezoekers en maakt gebruik van de gehele locatie.

Nieuwe samenwerking
Bert Janssen, mede-eigenaar van Chapeau Events: “Wij zijn continue op zoek naar bijzondere locaties voor onze evenementen. De Haarlemse Philharmonie is een prachtig gebouw met een professionele crew. We zijn erg verheugd met de nieuwe samenwerking.’’

“Wij zijn er trots op dat we dankzij de samenwerking met Chapeau Events de Philharmonie weer een heel ander ‘gezicht’ kunnen geven.”

 

Nieuw gezicht
Met de transformatie van de Philharmonie naar ‘Dance Festival Haarlem’ wordt het veelzijdige karakter van de locatie benadrukt. Hoofd afdeling Sales & Evenementen Anne-Marije Hogenboom: “Dat de Philharmonie een multifunctionele locatie is waar, naast programmering van theatervoorstellingen en zakelijke congressen voldoende mogelijkheid is voor andere initiatieven, bewijst dit Dance Festival. Wij zijn er trots op dat we dankzij de samenwerking met Chapeau Events de Philharmonie weer een heel ander ‘gezicht’ kunnen geven”.

Kaartverkoop
Op 1 december a.s. start de kaartverkoop voor het ‘Dance Festival Haarlem’, dat plaatsvindt op 7 november 2015. De dj line up wordt in de loop van de komende maanden bekend gemaakt.

[Foto’s: De Philharmonie Haarlem]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.