Discover the finest spaces
Delen

Eventlocatie PAXX voor één maand omgetoverd in culinaire pop-up belevenis

In samenwerking met restaurant+lounge tanteloes uit Rhenen wordt evenementenlocatie PAXX in Ede omgetoverd tot een uniek restaurant voor één maand. Iedereen kan van 3 oktober t/m 2 november 2014 in POP-UP restaurant PAXX genieten van culinaire gerechten en live entertainment. Van muzikale acts tot spectaculaire shows; elke avond is een unieke belevenis.

Wekelijks wisselend
Chefkok Robbert Philipsen presenteert een wekelijks wisselende à la carte menukaart. Daarnaast is er voor €26,- ook de keuze uit een 3-gangenkeuzemenu inclusief een voor de gelegenheid samengesteld wijnassortiment. Meer informatie over het pop-up restaurant en de verschillende mogelijkheden bij PAXX zijn te vinden op de website.

“Van muzikale acts tot spectaculaire shows; elke avond is een unieke belevenis.”

 

Kazerne als eventlocatie
PAXX Ede is een evenementenlocatie in de voormalige Ellias Beeckmankazerne van Defensie. PAXX beschikt over een groot buitenterras en vier modern ingerichte zalen met elk een verrassend design in combinatie met in tact gebleven originele aspecten van de kazerne. De locatie is geschikt voor onder andere bruiloften, feesten, diners, vergaderingen, seminars en personeelsfeesten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.