Discover the finest spaces
Delen

Nieuw: Pathé pop-up bios voor evenementen en congrestivals

Een mini bioscoop op je evenement waar bijvoorbeeld presentaties of films gevolgd kunnen worden: daar verras je je gasten zeker mee! Bij Pathé kun je deze pop-up bioscoop sinds kort huren. De ruimte kan overal geplaatst worden, heeft 24 echte bioscoopstoelen en er is veel aandacht besteed aan het geluid. 

In december testte Pathé de pop-up bioscoop voor het eerst op station Utrecht Centraal. Naar aanleiding daarvan is er het een en ander veranderd en geoptimaliseerd zodat de ruimte ook bij allerlei soorten evenementen ingezet kan worden. “Naast de filmvoorstellingen die Pathé al op allerlei binnen- en buitenlocaties verzorgt, is de pop-up bioscoop een mooie aanvulling. We verwachten hiermee nog meer van betekenis te zijn voor evenementorganisator, aanvullend op de vele congressen en evenementen die in onze eigen theaters plaatsvinden”, aldus Roel Dekker, manager Pathé Business.

Pathé pop-up bioscoop
Foto's: Pathé

Pathé pop-up bioscoop

De mini bioscoop van Pathé is goed in te zetten bij onder andere congressen met een festival opzet, beurzen of bedrijfsfeesten. De bioscoop heeft 24 stoelen die in tribunestand zijn geplaatst zodat iedereen goed zicht heeft, een LED scherm van 4 bij 2,5 meter en speakers voor en achterin de zaal. De ruimte wordt als compleet pakket geleverd en gemonteerd door Pathé. Het is daarnaast nog mogelijk om een technicus van Pathé in te huren voor extra ondersteuning.

Wie de pop-up bioscoop wil proberen heeft wel een stuk vlakke grond nodig van minimaal tien bij zeven meter. DVD’s en Blu-ray films kunnen sowieso afgespeeld worden, en wil je een echte bioscoopfilm op DCP formaat dan kan dat worden aangevraagd bij de bioscoopketen. De mobiele bioscoopzaal is bovendien multifunctioneel: het is ook mogelijk om van de ruimte een complete black box te maken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.