Discover the finest spaces
Delen

Pastoe Foodbar opent vanaf september in Utrecht met ruimtes voor events

In het historische pand van Pastoe op Rotsoord in Utrecht wordt druk geklust. Vanaf september dit jaar openen horecaondernemers Monique de Meijer en Frank Kuipers de deuren van Pastoe Foodbar. Een nieuwe locatie voor onder andere zakelijke events zoals meetings, brainstormsessies en diners. 

“We zijn maar wat blij dat we op deze toffe oer-Utrechtse locatie een horecazaak openen,” vertelt Monique. “Pastoe wordt een plek waar iedereen zich thuis kan voelen, op elk moment van de dag; voor een kop koffie met iets lekkers, een zakelijke lunch, een diner met een groep vrienden of een spontane borrel tot laat. We zijn er voor de Utrechter die dichtbij woont en verder weg, een plek waar het relaxed toeven en genieten is.”

Pastoe Utrecht

Pastoe Foodbar Utrecht

Pastoe heeft verschillende ruimten die te huur zijn voor zakelijke evenementen. De Nok is geschikt tot maximaal 35 personen. In De Silo organiseer je events tot 32 personen en Het Ketelhuis heeft plek voor 75 tot 100 personen.

Voorheen was het pand opgedeeld in twee restaurants: De Zagerij en Het Ketelhuis. Bij Pastoe vormen de voormalige stookruimte en de houtzagerij weer één geheel. Frank vertelt: “Het industriële pand heeft qua verbouwing weinig nodig. Wel wordt de sfeer heel anders dan het was. Met meer warme kleuren, een ander interieur en kunstzinnige elementen. Bij ons voel je een laid-back sfeer, zowel binnen als buiten. Je komt straks in een nieuwe bruisende zaak.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.