Discover the finest spaces
Delen

Parrot Point opent in september haar deuren als nieuwe locatie voor meetings en events

Parrot Point in Goes opent in september haar deuren als onder andere nieuwe vergaderlocatie, flexibele werkplek en ruimte voor trainingen, coaching en workshops. Parrot Point ligt midden in het centrum van de Zeeuwse stad en is dé plek om elkaar te ontmoeten. Wies Huges-Voerman vertelt: “We zochten een bijzondere invulling van één onze binnenstedelijke locaties. Een locatie in het centrum van de stad met alle voorzieningen, winkels en horeca binnen handbereik!”

De locatie is deze maand geopend en organiseert in oktober een meet-up voor relaties en bekenden. Daarna gaat ze van start met het faciliteren van trainingen, coaching, vergaderingen, boardrooms meetings, private dining, als flexibele werkplek en om elkaar te ontmoeten. “Het gaat om een boardroom met een minibar annex coffeecorner,” vertelt Wies. “De ruimte is voorzien van video- en audiovoorzieningen, toiletruimte en pantry en geschikt voor tien tot twaalf personen.”

Parrot Point

“Naast vergaderen is de ruimte ook geschikt voor allerlei andere (private) meetings, coaching en training,” vertelt Wies. “Maar dus ook als flexibele werkruimte voor kortere of langere perioden. Daarnaast staat duurzaamheid bij Parrot Point hoog in het vaandel. Bij de verbouwing en inrichting van de vergaderlocatie is er gewerkt met duurzame materialen, isolatie en installaties.

“Goes is een fantastische omgeving voor een luxe meeting point. Meet & Greet style!” En waar die grappige naam dan vandaan komt? “De straat heet Papegaaistraat. Ook wel bekend als het leukste straatje van Goes,” aldus Wies. “Parrot betekent papegaai. De parrot staat ook voor communiceren. We vonden het een passende naam voor dit initiatief en een leuke link naar de eerste locatie waar wij dit concept lanceren. De bedoeling is om dit breder uit te kunnen rollen in de markt!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.