Discover the finest spaces
Delen

Paleis Soestdijk presenteert: wereldpremière van Empeiria

In de tuinen van Paleis Soestdijk vindt dit najaar de wereldpremière van het klassieke event Empeiria plaats. De eerste editie van dit event wordt groot uitgepakt met top solisten, waaronder Ludovico Einaudi en Iris Hond. Zij zullen onder begeleiding van het Radio Filharmonisch Orkest klassieke werken en bekende filmmuziek spelen die je oren strelen.

Nooit eerder traden op een zelfde dag en op een zelfde podium zoveel klassieke topsolisten op, in het prachtige decor van Paleis Soestdijk. De Nederlandse klassieke solisten, waaronder pianiste Iris Hond, harpiste Lavinia Meijer én violiste Rosanne Philippens vinden het fantastisch om aan Empeiria mee te werken en om samen met het Radio Filharmonisch Orkest een nieuwe klassieke belevenis te creëren.

soestdijk-1024x768

Iris Hond is vanaf dag 1 betrokken bij de ontwikkeling van het evenement: “Empeiria is het Griekse woord voor beleving. Dit is waar dit evenement ook voor staat. Een nieuwe manier om klassieke muziek te ervaren. Niet alleen door de samenstelling van het programma, maar ook door de totale belevenis er omheen. Noem het een klassiek muziekevenement met wereldberoemde werken met een moderne visuele ondersteuning en dat op deze zeer bijzondere locatie. Een type evenement waar ik al jaren naar op zoek ben.”

Paleis-Soestdijk

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.