Discover the finest spaces
Delen

Finley ‘Het Witte Huis’ overgedragen aan nieuwe eigenaar

Een nieuwe periode breekt aan voor Finley ‘Het Witte Huis’ dat wordt overgenomen door Tim Emmelot. De nieuwe eigenaar van deze toplocatie aan de Loosdrechtse plassen is ondermeer bekend van horecabedrijf Ottenhome in Nederhorst ten Berg. Na 12,5 jaar kondigde ex-eigenaar Rory Bertram aan dat Finley ‘Het Witte Huis’ beschikbaar was voor overname. Emmelot nam direct contact met hem op. “Ik heb er alle vertrouwen in dat dit bij Tim in goede handen is”, laat Bertram weten

“De afgelopen 12,5 jaar heb ik met veel passie en liefde kunnen werken aan het succes van Finley. In mijn zoektocht naar de juiste kandidaat voor Finley ‘Het Witte Huis’ wil ik melden erg blij en dankbaar te zijn Finley te kunnen overdragen aan Tim Emmelot”, stelt Bertram.

Finley ‘Het Witte Huis’ is een high-end evenementenlocatie geschikt voor huwelijken, zakelijke evenementen, meetings, productpresentaties en bedrijfsfeesten. Bertram ontwikkelde deze locatie met zijn vader en maakte al snel naam in de evenementenbranche. Een aantal hoogtepunten in de 12,5 jaar dat deze plek door Bertram werd beheerd waren de opnames van X Factor, Sociëteit ‘Het Witte Huis’, Ferrari Team Holland, Het Lichtschip en de Mobile Experience.

Finley-Locatiehouder-4

Geen directe verandering

Bertram geeft aan dat Finley ‘Het Witte Huis’ na de overname volledig zelfstandig zal worden voortgezet. Dit betekent dat er geen directe veranderingen zullen worden doorgevoerd. Het huidige concept zal blijven bestaan met het vaste team van medewerkers en leveranciers. “Kwaliteit en ons credo ‘Experience The Difference’ zal dan ook hoog in het vaandel blijven staan”, zegt Bertram hierover. “Dit betekent dat onze samenwerking met excellent top cateraar Saen Catering behouden blijft”.

Bertram heeft er alle vertrouwen in dat Emmelot goed zal zorgen voor deze locatie: ”Finley ‘Het Witte Huis’, verdient een ondernemer die ook de komende 12,5 jaar een succes van Finley ‘Het Witte Huis’ kan maken met bijzondere evenementen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit bij Tim in goede handen is en wens hem dan ook al het geluk en succes met Finley ‘Het Witte Huis’ toe.”

Finley

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.