Discover the finest spaces
Delen

Overnachten én vergaderen in Boven Boten: de nieuwe logeerloft van Zwier

Vergaderlocatie Zwier in Vinkeveen heeft er een nieuwe aanwinst bij. Boven Boten is een bijzondere loft waar je naast vergaderen ook kunt logeren. De vergaderloft zweeft letterlijk boven boten en heeft een adembenemend uitzicht over de Vinkeveense Plassen door de gigantische glazen pui met balkon. 

De logeerloft is 80 m2 groot en van alle gemakken voorzien. Je laadt hier samen met jouw collega’s op midden in de natuur. Zwier zorgt voor comfort, zodat je kan focussen op het proces en vooral op elkaar. Het gezonden buitenleven staat centraal en dat zie je overal in terugkomen. Niet alleen in de biologische maaltijden, het grote balkon met de tribunetrap waar je heerlijk buiten kunt zitten, maar ook in de activiteiten die je tijdens je verblijf kan doen.

Logeerloft Boven Boten

Als creatieve onderneming zit Zwier absoluut niet stil. In 2020 voegde Zwier negen Havenhuisjes aan het water toe aan hun vrijplaats. Hiermee maakte de evenementenlocatie het mogelijk om ook in de winter te overnachten. Van april tot en met september kan je er namelijk verblijven in één van de luxe tenten op het terrein. Sinds kort is er dus de logeerloft Boven Boten bij gekomen. Een ruimte boven de botenloods, met een glazen pui waar vanuit je een prachtig uitzicht hebt over de Vinkeveense Plassen. Je vindt er drie slaapkamers met zes luxe boxsprings en alles wat je nodig hebt voor inspirerende sessies om met je team samen te komen.

Zwier gelooft in de kracht van ontspanning. Volgens de locatie voel je je als team meer verbonden, en ben je effectiever en creatiever. De dag begin je bijvoorbeeld met een Zwierige ochtend start. Je maakt na de lunch een wandeling door de natuur. Of springt in één van de elektrische bootjes of stapt op de SUP plank voor een frisse neus. Ook een verdiepende ademsessie met of zonder ijsbad en een slow flow yoga les kan worden toegevoegd aan het programma. En geen paniek voor degene die beginnen te twijfelen bij het woord yoga of ademsessie. Al deze activiteiten zijn voor het team van Zwier toegankelijk voor iedereen!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.