Discover the finest spaces
Delen

Oude Postkantoor Utrecht sluit voorlopig weer haar deuren

Na de laatste dag van de expositie van Da Vinci – the joy of understanding sluit het oude Postkantoor Utrecht aan de Neude tijdelijk de deuren. Het monument in het centrum van de Domstad staat vanaf 4 januari weer een half jaar leeg. De reizende tentoonstelling over Rembrandt die in het postkantoor zou worden getoond, kan helaas geen doorgang vinden wegens een ontoereikende begroting. Dat meldt evenementenbureau Shivers aan de Telegraaf.

Tour de France
Pas in juni 2015 zal het postkantoor met een tentoonstelling over de Tour de France haar deuren weer openen voor publiek. Om de periode tot aan de Tourexpositie te overbruggen, heeft onderhuurder Shivers een vergunning voor het organiseren van symposia en congressen aangevraagd bij de gemeente. Het monumentale pand zal vanaf september het decor vormen van World Press Photo.

“Om de periode tot aan de Tourexpositie te overbruggen, heeft onderhuurder Shivers een vergunning voor het organiseren van symposia en congressen aangevraagd.”

 

Oktober 2015
Evenementenbureau Shivers heeft tot en met oktober 2015 een huurcontract voor het postkantoor met KPN. Zij huren nog een deel van het gebouw van vastgoedontwikkelaar a.s.r.

[Bron: DUIC.nl | Foto: Oude Postkantoor Utrecht]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.