Discover the finest spaces
Delen

Nederlands Openluchtmuseum richt zich op ‘next generation’

Next generation
Het Nederlands Openluchtmuseum richt zich in de zomermaanden speciaal op internationale groepen van de ‘next generation’. De jongeren van nu zijn de nieuwe politici, ondernemers, ouders en leerkrachten van morgen. Het museum vindt het belangrijk om groepen als deze meer te leren over de wereld van toen en nu. Zowel het internationale zomerkamp De Orde van Malta als de eerste Radboud Summer School brengen, als onderdeel van hun zomerprogramma, een bezoek aan het Arnhemse museum.

“Het Nederlandse Openluchtmuseum is dé plek om internationale gasten het beste van Nederland te laten zien.”

 

Back to the future
“Het Nederlandse Openluchtmuseum is dé plek om internationale gasten het beste van Nederland te laten zien”, aldus Victorine Wayer, organisator van het Orde van Malta zomerkamp. Tijdens de panoramische voorstelling ‘HollandRama’ reizen zij, net als de 80 PhD Radboud Summer school bezoekers, in een tijdscapsule naar de typische Hollandse landschappen en stadsgezichten van toen en nu. Niet alleen voor studenten maar ook tijdens bedrijfsevenementen en voor zakelijke groepen een leerzame ervaring.

Groepsbezoeken en -evenementen
Meer informatie over de mogelijkheden voor speciale groepsbezoeken en -evenementen is te vinden op de website van het Openluchtmuseum.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.