Discover the finest spaces
Delen

Openluchtmuseum nieuwe begunstiger NVD

Het Openluchtmuseum is sinds dit jaar begunstiger van de Nederlandse Vereniging voor Directiesecretaressen. De NVD is een belangrijke zakelijke partner, aangezien de helft van alle zakelijke boekingen gemaakt worden door secretaressen, zo meldt Margo Braafhart van de afdeling Sales van het museum. “Daarnaast vertegenwoordigen de secretaressen bedrijven waarmee het museum graag in contact komt.”

“De NVD is een belangrijke partij, omdat ongeveer de helft van alle zakelijke boekingen gemaakt worden door secretaressen”

 

Vorige week organiseerde het museum een bijeenkomst voor de Gelderse afdeling van de vereniging, die in het teken stond van netwerken, inspireren en het delen van kennis. In de wintermaanden zijn alle locaties op het terrein gesloten voor museumbezoekers, en zijn de faciliteiten zowel overdag als ’s avonds af te huren.

Door workshops af te wisselen met een bezoek aan de tentoonstelling, konden de zestig directiesecretaressen op een mooie manier kennis maken met de mogelijkheden die het Openluchtmuseum de zakelijke markt te bieden heeft. Tussen het netwerken door maakten ze een ritje in een van de historische trams, hadden een workshop ‘Verminder stress’ in de Kasteelboerderij, en genoten daar ook van een maaltijd.

[Foto’s: Openluchtmuseum]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.