Discover the finest spaces
Delen

Openluchtmuseum laat herinneringen ophalen aan 50 jaar GMB

GMB, gericht op duurzame oplossingen op gebied van water, energie en grondstoffen, vierde 5 september voor relaties en zaterdag 7 september voor werknemers en hun gezinnen zijn 50-jarig jubileum in het Nederlands Openluchtmuseum. Het museum was tijdens de relatie dag het toneel voor een informatiemarkt en jubileumcongres: ‘Top in de sector water!’ met o.a. Gerrit-Jan van de Pol, algemeen directeur GMB en Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland. Volgens PR-medewerker Rianne van Amersfoort van GMB is het event zowel door relaties als personeel erg gewaardeerd: “De ambiance van het prachtige park samen met de moderne aankleding in de boerderijen was een mooie combinatie om de link te leggen naar 50 jaar GMB.”

Deel museumpark ingericht als evenemententerrein
Twee hectare van het ruim 40 hectare grote museumpark werd tijdens de twee dagen omgetoverd als evenemententerrein waar verschillende activiteiten plaatsvonden. Na een wandeling door het prachtige en zonnige museumpark werden gasten verwelkomt op het terrein tussen de grote boerderijen uit het hoge noorden Midlum en Beertha die voor de gelegenheid chique waren versierd. De samenwerking tussen GMB en het museum om gasten herinneringen op te laten halen aan 50 jaar GMB werd versterkt door o.a. de voertuigen uit het verleden, stands met een informatiemarkt, picknicktafels en eet/drinktenten die op de weides stonden. Tijdens de personeelsdag werd het hele park betrokken tijdens activiteiten zoals het smokkelspel, kindersmeden, bierproeverij en er was een speciale GMB route gemaakt langs aanknopingspunten in het museumpark. ‘s Avonds kon iedereen genieten van een barbecue van de BBQ Fabriek.

Geen onbekenden
Leuke bijkomstigheid is dat GMB en het museum geen onbekenden zijn: een aantal jaar geleden heeft GMB de Zaanse vijver vernieuwd en in 2007 maakten ze kennis met de zakelijke mogelijkheden van het museum tijdens een nieuwjaarsreceptie.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.