Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe etalage voor Openluchtmuseum: unieke gastenkamer in Best Western Hotel Haarhuis

Terug naar de 50’s
Best Western Plus Hotel Haarhuis-directeur Arjen de Vries en Willem Bijleveld, directeur Nederlands Openluchtmuseum, openden onlangs een unieke nieuwe gastenkamer in het Arnhemse hotel. De Nederlands Openluchtmuseum-kamer voert de gasten tijdens een zakelijk verblijf zestig jaar terug in de tijd. De inrichting is vintage-jaren ’50 en verworven in samenwerking met conservatoren van het museum. Door het levensechte fotobehang wanen de gasten zich in de gezellige arbeiderswoning uit Tilburg in het museum.

“Zeg nou zelf – slapen in het Openluchtmuseum, wie droomt daar niet van?”

 

Logeren in Openluchtmuseum
Willem Bijleveld (directeur Openluchtmuseum): “Deze prachtige kamer in Hotel Haarhuis zet ons museum in de etalage van de stad. Hotelgasten nemen alvast een voorproefje op het museumbezoek en – zeg nou zelf – slapen in het Openluchtmuseum, wie droomt daar niet van?”.

“De Openluchtmuseumkamer is een heel goed voorbeeld van wat wij, als hèt Arnhemse stadshotel, onze gasten willen laten zien en beleven; al dat mooie wat de stad Arnhem te bieden heeft”, voegt Arjen de Vries, directeur Hotel Haarhuis daar aan toe.

Ontbijten met Willem Drees
Best Western Plus Hotel Haarhuis ontwikkelde een tweedaags Openluchtmuseum-arrangement inclusief museumbezoek en een smakelijk diner, geïnspireerd op de jaren ‘50. Een combinatie die tijdens een business of leisure verblijf gegarandeerd herinneringen oproept aan de tijd van Rock-’n-roll en Willem Drees.

(Foto: Jacques Kok / Hotel Haarhuis)

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.