Discover the finest spaces
Delen

Ook Van der Valk binnenkort in Amsterdam

Van der Valk Hotels opent eind 2017 haar eerste vestiging binnen de stadsgrenzen van Amsterdam: een droom die uitkomt voor de Van der Valk Familie. Het hotel opent haar deuren aan de Joan Muyskenweg en bestaat uit 206 kamers, 11 ruime congreszalen  en wellness faciliteiten. 

Met de bouw van dit hotel gaat een lang gekoesterde wens van het familiebedrijf in vervulling om een vestiging binnen de stadsgrenzen van onze hoofdstad te hebben. De familie is dan ook zeer trots om het zakelijke publiek te verwelkomen met het bekende comfort maar nu ook met een moderne touch.

Px187MzIxNTY4OS0yLTE1MTc4ODM3NTI=

faciliteiten

De elf multifunctionele congres- en vergaderruimtes worden uitgerust met de nieuwste technologie. Thymen Simons, general manager: “Alles is automatisch: we gaan gebruik maken van een eenvoudig besturingsysteem wat met een druk op de knop alles regelt. Samen met onze persoonlijke service en professionele begeleiding willen wij onze gasten alle zorg uit handen nemen.”

Ook zal het hotel gebruik maken van personal branding. “Als een bedrijf gebruik maakt van onze vergaderzalen kunnen wij er voor zorgen dat de ruimte in het thema van het bedrijf staat. Denk aan: logo’s op producten, de kleuren van het bedrijf laten terug komen, desnoods hangen wij de vlag voor ze uit als dat gewild is. Het gaat er om dat onze gasten zien dat de ruimte voor hun is ingericht en dat zij in een vertrouwde omgeving kunnen vergaderen of hun evenement kunnen doorvoeren,” vertelt Thymen

22-2-2016 16-57-14

Ter land, ter zee en zelf met OV

Van der Valk Hotel Amsterdam wordt qua sfeer gezellig en familiair, maar zeker ook luxe met alle comfort van deze tijd. Het hotel moet niet alleen een zakelijk en leisure publiek aan trekken, met de vele verschillende horecafaciliteiten richt het hotel zich ook nadrukkelijk op de locals. Bijzonder is het feit dat het hotel ook vanaf de Duivendrechtse vaart bereikbaar zal zijn. Bij het hotel wordt een aanlegsteiger gebouwd. Vanaf hier kunnen hotelgasten op een rondvaartboot stappen, een watertaxi nemen of aanmeren met hun eigen vaartuig.Daarbij krijgt het hotel een groot aantal parkeerplekken en ligt op loopafstand van metrostation Overamstel, centraal gelegen ten opzichte van de Rai, Arena en Schiphol.

“Door steeds te vernieuwen maken we comfort toegankelijk. Gastvrijheid zit in onze genen. Daarom voelt Van der Valk altijd vertrouwd en toch elke keer anders. We zijn enorm trots dat we dit nu ook in Amsterdam kunnen gaan laten zien.” aldus de familie.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.