Discover the finest spaces
Delen

Ontvang als eerste het Locatieonderzoek 2016-2017!

De jaarlijkse update van je locatiekennis valt binnenkort weer op de mat. Het Locatieonderzoek 2016-2017 verschijnt in de eerste week van december. Ook dit jaar delen honderden opdrachtgevers hun ervaringen en kennis over meeting- en eventlocaties, in een overzichtelijk en inspirerend boek. Met maar liefst 144 pagina’s aan locatiekennis en inspiratie is het Locatieonderzoek dit jaar uitgebreider dan ooit tevoren.

locatieonderzoek

Alle trends en ontwikkelingen

High Profile Locaties brengt al sinds 2012 ieder jaar de ontwikkelingen in de markt voor evenementenlocaties in kaart. In het Locatieonderzoek delen opdrachtgevers van meeting- en eventlocaties hun ervaringen, hun wensen en behoeften, en geven een inkijkje in de ontwikkeling van hun budget en het aantal evenementen dat zij organiseren. De belangrijkste trends en ontwikkelingen worden overzichtelijk en op aantrekkelijke wijze gepresenteerd.

locatieonderzoek

New & trending venues

In deze vijfde editie van het Locatieonderzoek is onder andere veel aandacht voor het boekingstraject dat opdrachtgevers doorlopen. Visionairs van binnen en buiten de branche zorgen voor duiding en verdieping. Zo geeft een customer journey expert nuttige tips hoe locaties hun service nog verder kunnen verbeteren en lichten vier door de wol geverfde eventmanagers hun wensen en behoeften nader toe. Een internationale horecaconceptontwikkelaar met Amsterdamse roots verklaart de trends op locatiegebied en deskundigen uit de branche nemen stelling over het meten van de impact van events. Voor wie alleen maar geïnteresseerd is in locaties bezochten we maar liefst 80 brand new & trending venues.

Wil je zeker weten dat jij als zakelijke opdrachtgever van meetings en events het Locatieonderzoek 2016-2017 als eerste in handen hebt? Reserveer het boek dan nu! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.