Discover the finest spaces
Delen

Omar Munie opent People’s Business 2015 in Beurs-WTC

Het nieuwe jaar nadert en daarmee ook ‘People’s Business‘. Het tweedaagse, zakelijk netwerkevent vindt op 14 en 15 januari plaats in het Beurs-World Trade Center in Rotterdam. Voorafgaand aan de opening van het event geeft de jonge, getalenteerde designer Omar Munie een inspirerende lezing.

Het verhaal van Omar Munie
Op 14 januari 2015 kunnen de exposanten van People’s Business zich laten inspireren door het verhaal van Omar Munie. Met zijn verhaal over hoe hij als vluchteling in Nederland kwam, droomde over succes en hoe deze droom werkelijkheid werd, inspireert en motiveert hij ondernemers. Omar Munie is inmiddels een bekende naam in de Nederlandse modewereld dankzij zijn tassen, creativiteit en doorzettingsvermogen. De lezing is exclusief voor exposanten van People’s Business, maar er worden ook een aantal vrijkaarten verloot onder belangstellenden die zich kunnen aanmelden via e-mail.

“Met zijn verhaal over hoe hij als vluchteling in Nederland kwam, droomde over succes en hoe deze droom werkelijkheid werd, inspireert en motiveert hij ondernemers.”

 

16e People’s Business
Het event trekt jaarlijks meer dan 4.000 bezoekers en biedt ondernemers de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en hun business te versterken. De 16e editie van People’s Business in het Beurs-WTC staat in het teken van Sport & Business. 80 exposanten presenteren zich in een ontspannen sfeer, waarbij muzikale begeleiding, diverse optredens en culinaire verrassingen niet ontbreken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.