Discover the finest spaces
Delen

OCEANDIVA Original naar Brussel voor #Miceparty16

#miceparty16, het evenement van het Belgische mediaplatform Eventonline, heeft aan boord van de OCEANDIVA ORIGINAL de perfecte aftrap van het jaar gehad. De MICE broers Erik Wood en Olivier Wauters, het duo achter Eventonline, Venues Online en het digitale MICE Magazine, gaf een groot feest voor Belgische MICE & event professionals als dank voor hun inzet in de branche. 600 event-specialisten konden voor deze ene keer rustig achterover leunen en genieten van een heerlijke avond die voor hun werd verzorgd.

mice oceandiva4

Brussel floreert

De OCEANDIVA ORIGINAL voer naar Brussel voor #miceparty16: het evenement dat geen ander doel had dan het bedanken van de mensen werkzaam in de MICE- & evenementenbranche. Het idee ontstond uit pure liefde voor het vak en de initiatiefnemers brachten de event-industrie samen. “Nee, niet om zaken te doen dit keer, maar om zelf een keer plezier te hebben! Het hele jaar door vind je deze mensen achter de schermen om alles tot in de puntjes te verzorgen. Ze verdienden zelf ook eens een feestje”, aldus het duo.

mice oceandiva2

Partners: bedankt!

Het team van OCEANDIVA is trots en blij dat ze de kans kreeg om dit speciale branche-event te verzorgen. “Maar”, geeft Mandy Berding, General Manager van OCEANDIVA, aan, “dit was nooit zo’n groot succes geworden zonder al onze eigen toppartners!” OCEANDIVA wil daarom J&M Catering bedanken voor hun culinaire verwennerij, Skanna voor het personeel, coverband The Tour voor de tunes, A Group voor de technische ondersteuning en natuurlijk alle andere sponsors die samen zorgden voor dit topevenement.

[Foto’s: Studio4.be]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.