Discover the finest spaces
Delen

OCEANDIVA & nhow Rotterdam: unieke event-combinatie

nhow Rotterdam en OCEANDIVA bundelen de krachten op gebied van evenementen. De samenwerking voegt een zee aan mogelijkheden toe aan het huidige Rotterdamse aanbod voor de nationale en internationale markt. De combinatie van het hotel en de varende evenementenlocaties van OCEANDIVA maakt het mogelijk om tot 1500 gasten te ontvangen in het centrum van Rotterdam.

De samenwerking tussen nhow Rotterdam en OCEANDIVA was zowel nagenoeg onvermijdelijk als voor de hand liggend. De varende locaties kunnen namelijk nauwelijks idealer aanmeren dan hier: recht voor het nhow hotel. Een congres in nhow, diner en feest aan boord van (een van) de varende locaties en daarna overnachten in nhow; het is slechts een van de vele mogelijke scenario’s van deze partnership. “Rotterdam was altijd al één van onze favoriete bestemmingen”, vertelt Stijn Oude Vrielink, Marketing Manager OCEANDIVA. “Maar door deze unieke samenwerking is de stad nog interessanter geworden voor zowel de nationale als de internationale markt.”

1b.Buitenkant 1 - OCEANDIVA Futura

City marketing Rotterdam

Rotterdam staat in de spotlights en trekt vele bijzondere events naar zich toe. Dat OCEANDIVA samen met het prijswinnende hotel nhow mag meebouwen aan de groei van het aantal (internationale) events in deze MICE-stad, is een fantastische stap voorwaarts. “Het nhow hotel is een onconventioneel hotel met de wow-factor. Net zoals de events die wij voor onze klanten organiseren, waarbij creativiteit een onmisbare positie inneemt”, zegt Mandy Berding, General Manager OCEANDIVA. “Daarnaast vormen we een sterke merkcombinatie: we steken beiden onze nek uit, verleggen onze grenzen en staan te allen tijde voor kwaliteit!”

nhow Rotterdam

nhow Rotterdam, gevestigd in het iconische gebouw ‘De Rotterdam’ aan de Wilhelminakade, is het derde hotel wereldwijd van deze brand line van de NH Hotel Group. Het is het eerste en enige hotel dat van top tot teen en inside & out ontworpen is door toparchitect Rem Koolhaas/OMA en heeft alles in huis voor de internationale (zaken)reiziger. Naast de luxe kamers en meeting-zalen, heeft het hotel een aantal aantrekkelijke bijzonderheden. Denk aan het dakterras met adembenemend uitzicht en de tot ‘Best Hotel Bar of Rotterdam‘ verkozen nhow BAR KITCHEN, die ook onder de lokale, op kunst en architectuur gerichte community erg populair is.

nhow1

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.