Discover the finest spaces
Delen

OCEANDIVA kan definitief uitbreiden naar Londen

OCEANDIVA heeft het benodigde bedrag van €1.000.000 aan obligaties ruimschoots behaald. De evenementenlocatie maakte eind 2017 bekend dat ze als eerste bedrijf in de evenementenbranche obligaties uit zou geven. Door deze uitgifte kan OCEANDIVA in 2019 met een schip de overtocht naar Londen maken.

OCEANDIVA is een varende evenementenlocatie met twee schepen, die momenteel opereren in Nederland, Duitsland en België. In 2019 wil OCEANDIVA uitbreiden met een schip naar het Verenigd Koninkrijk. In voorbereiding hierop gaf het bedrijf via NPEX een obligatielening uit, die zoals deze maand bleek ruimschoots werd behaald.

OCEANDIVA in Londen

De plannen voor de uitbreiding naar Londen zijn al in een vergevorderd stadium. Het schip zou in eerste instantie in de London Royal Dock’s komen te liggen, dichtbij het Excel Centre, O2 Arena en Canary Warf. Onlangs is gebleken dat de Londense autoriteiten zo enthousiast zijn over het concept van OCEANDIVA, dat er plek is vrijgemaakt in hartje Londen, vlak naast de Tower Bridge.

Uniek

Het is in de evenementenbranche niet gebruikelijk om obligaties uit te geven. Om hiervoor in aanmerking te komen moet een bedrijf aan veel eisen voldoen. OCEANDIVA kwam door de keuring en is hiermee de eerste organisatie in de branche die de obligatiemarkt op is gegaan. CEO Edwin Petersen reageert enthousiast op het nieuws: “We vieren dit jaar ons 15-jarig jubileum. En als kers op de taart zijn nu ook de obligaties een groot succes. Hierdoor kunnen we onze internationale dromen nóg verder uitrollen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.