Discover the finest spaces
Delen

Novotel London Canary Wharf geopend net buiten centrum Londen

Novotel London Canary Wharf opende kort geleden, en is een van de hoogste hotels van het Verenigd Koninkrijk. Het hotel ligt aan de Theems, heeft 39 verdiepingen en biedt een 360-graden uitzicht over Londen. De geschiedenis van het iconische havengebied Dockland waarin de toren staat, wordt in het hotel tot leven gebracht. Het hotel is verder uitgerust met vergaderzalen en een restaurant op de bovenste verdieping.

Novotel London Canary Wharf is ontworpen door architectenbureau’s LRW en KONCEPT. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het industriële karakter van het iconische havengebied. Verwijzingen naar de geschiedenis van de Londense Docklands zie je overal in het hotel terug, zoals in de negen vergaderruimtes met op maat gemaakt meubilair. 

Deze locatie van de hotelketen mikt op zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Het hotel is ingericht als ontmoetingsplaats, met een koffiebar op de begane grond en een modern restaurant – Bokan – op de 38e verdieping. Het dakterras, dat ook bij Bokan hoort, biedt een 360-graden uitzicht over Londen en heeft een eigen bar. Het hotel zit net buiten het centrum, waardoor je hier een waanzinnig uitzicht hebt over bekende landmarks in the City, zoals The London Eye, The Shard en The Gerkhin. 

Novotel London Canary Wharf

De spectaculaire wolkenkrabber heeft 313 kamers, 26 individueel ingerichte suites, een gym en een zwembad. Volgens Thomas Dubaere, Managing Director van AccorHotels Verenigd Koninkrijk en Ierland is Novotel Canary Wharf een hotel waar men zich onmiddellijk welkom voelt. “Het hotel biedt op elke verdieping een totaal andere ervaring.  Dit hotel biedt niet alleen het beste op het gebied van comfort en stijl voor degenen die bij ons overnachten, maar huisvest ook één van de beste bars en restaurants van Londen. Of je een overnachtende gast bent, of een klant die langs komt voor een kopje koffie en een lunch, Novotel Londen Canary Wharf biedt je een onvergetelijke ervaring.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.