Discover the finest spaces
Delen

Novotel Eindhoven opent boardroom met innovatieve snufjes

Novotel Eindhoven opende begin deze week een innovatieve vergaderzaal, genaamd ‘Brainport Park’. Deze vergaderzaal zit vol technische snufjes waaronder draadloos presenteren en Homey van Athom. Met Homey, een primeur op de vergadermarkt, kan men door middel van spraak diverse multimedia aansturen. Presenteren kan geheel draadloos via de WePresent Gateway.

 

In het ontwerp is rekening gehouden met de verschillende wensen van de gasten. Speciaal gericht op vergaderen en brainstormsessies zijn er verstelbare designstoelen, een verstelbare boardroomtafel voor staand en zittend vergaderen en kan men, afhankelijk van de stemming die men wenst te creëren, o.a. de kleur van de verlichting aanpassen. Het eindresultaat is een frisse, ergonomische indeling van de ruimte, waarbij de vormgeving en het kleurenschema is gebaseerd op Eindhoven als licht- en innovatiestad.

boardroom@novoteleindhoven_small-5 - kopie

Ronald Slomp, General Manager Novotel Eindhoven, is trots op deze innovaties: “De afgelopen periode hebben we heel hard gewerkt aan deze investering in ons hotel en de metamorfose geeft het team nieuwe energie. De stijl van de vergaderzaal past helemaal in een stad als Eindhoven. De vernieuwde ruimte is fris, open en innovatief met mooie lokale kleuraccenten waardoor er een optimale vergadersfeer ontstaat.”

boardroom@novoteleindhoven_small-11 - kopie (2)

De vergaderzaal is vernoemd naar het Brainport Park in Eindhoven waarin het hotel gelegen is. Dit gebied word gekenmerkt door de dubbelfunctie van bedrijventerrein annex recreatiegebied. Brainport Park is de nieuwe, slimme manier van omgaan met de schaarse ruimte in Nederland door functies te vervlechten.

Naast deze vernieuwde boardroom biedt Novotel Eindhoven ook de vertrouwde faciliteiten, zoals de mooie mediterrane tuin met buitenzwembad, ideaal te gebruiken voor buiten vergaderen, een drankje, business lunch, diner of een BBQ.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.