Discover the finest spaces
Delen

Novotel Amsterdam Schiphol Airport krijgt kas voor events in binnentuin

De binnentuin van hotel Novotel Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp maakt de komende weken plaats voor een evenementenlocatie in de vorm van een kas. Het nieuwe gebouw komt aan de lobby te liggen, heeft veel ramen en hierdoor een open gevoel. In de nieuwe zaal voor events van maar liefst 260 vierkante meter kunnen vergaderingen en presentaties gehouden worden, maar ook exposities of seminars. De kas moet in november klaar zijn.

In de groene binnentuin stonden bijenkorven die het huis waren van vele honingbijen. Die zijn nu verplaatst naar het dak van het hotel en ook de nis tussen de kas en het hotel kan door de bijen worden gebruikt. De nieuwe kas voor events is ontworpen door architect Mulderblauw en bestaat uit een constructie van zwart staal met veel ramen en een glazen dak. Binnen komen onder andere verschillende soorten zitjes en veel planten. Voor het echte kasgevoel. “We hebben een mix van enthousiaste en creatieve professionals in huis. Naar mijn mening is dit, in combinatie met zo’n innovatieve en inspirerende locatie, de beste formule om uitstekende evenementen te organiseren”, aldus Floris Licht, General Manager van Novotel Amsterdam Schiphol Airport.  

Novotel Amsterdam Schiphol Airport

De splinternieuwe evenementenlocatie in de binnentuin van Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft uitgebreide technologische mogelijkheden zodat er allerlei soorten (hybride) events kunnen plaatsvinden. Zo is er een ledscherm van bijna vijftien vierkante meter en professionele speakers. Verder valt het gebruik van allerlei soorten hout en zwart metaal op in de nieuwe kas. De vele planten aan het plafond en op een speciale stellage, die twee zitmogelijkheden van elkaar scheiden, zorgen voor veel sfeer en een buitengevoel.

In de kas kun je straks allerlei bijzonder eten en drinken bestellen zoals zelfgebrouwen honingbier of een oesterzwam bitterbal. Dit alles wordt verzorgd door restaurant The B House dat in het hotel zit. The B House werkt met onder andere met biologisch fruit en zoveel mogelijk seizoensgebonden groentes.
Naast de nieuwe evenementenlocatie heeft Novotel Amsterdam Schiphol Airport nog zeventien multifunctionele vergaderzalen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.