Discover the finest spaces
Delen

Novotel Amsterdam City vernieuwt 610 kamers

Na een twee jaar durende renovatie is de restyling van het Novotel Amsterdam City afgerond. Om in de toekomst te kunnen blijven inspelen op de verwachtingen van de moderne zakenreiziger, zijn alle 610 kamers vernieuwd. 

Novotel Amsterdam City is met 610 kamers één van de grootste hotels van Amsterdam, met een grote nadruk op corporate business. Gelegen in het zakengebied aan de Zuidas in Amsterdam, vlakbij de RAI, bedient het hotel met name de grote internationale bedrijven. Daarvoor heeft Novotel Amsterdam City 1.300 vierkante meter aan congresruimte ter beschikking. Die congresruimtes worden vaak in een pakket gecombineerd met overnachtingen.

Nieuwste generatie hotelkamers

Ad Hoondert, GM van Novotel Amsterdam City legt uit wat er zoal veranderd is: “De kamers zijn gecreëerd vanuit de gedachte dat een hotelkamer, net als thuis, ook een plek moet zijn om te leven. Zo ontstonden de zogenaamde N’Rooms, de nieuwste generatie hotelkamers van Novotel. De uitstraling is kenmerkend licht, modern en tijdloos en wordt versterkt door unieke kunst aan de muur. De hotelkamer is ruim en ecologisch ontworpen met allerlei moderne faciliteiten, zoals een bed HUB en hypermoderne badkamer. Een echte plek om in te leven en heerlijk tot rust te komen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.