Discover the finest spaces
Delen

Nostalgie met een glimlach: derde generatie neemt Landgoedhotel Vennendal over

De eerste gasten werden ontvangen in 1902 en in de tweede helft van de jaren veertig kocht de familie Jung sr. de villa en breidde deze uit tot ‘Vakantieoord Dennendal’. Midden jaren 70  nam familie Jung jr. het roer over. Zij kocht het landgoed achter het hotel, veranderde de  naam in ‘Landgoed Vennendal’ en creëerde een prachtig viersterren hotel met tropisch binnenbad, tennisbaan, bars, restaurants  en vergaderzalen.

Tijd voor de derde generatie
Met trots meldt de familie dat het 77 kamers tellende hotel is overgenomen door hun dochter  Frederique van der Vleuten – Jung. Het hotel is gerestyled en omgetoverd in ‘Villa Vennendal, Landgoedhotel sinds 1902’, met de sfeer van weleer en een knipoog  naar de toekomst. Rust, ruimte, comfort en luxe met een viersterren hotelservice, maken Villa Vennendal ook zeer geschikt voor de zakelijke markt. Met vergaderruimtes van tien tot 550 vierkante meter is het hotel ideaal voor vergaderingen, trainingen en meetings. Het hotel ligt midden op Landgoed ‘Zonneheuvel’, zodat de locatie ook  uitermate geschikt is voor het organiseren van outdoor activiteiten.

“De achttien open haarden branden, de brigade staat klaar, Villa Vennendal met al haar medewerkers kijkt naar u uit; gastvrijheid sinds 1902!” – Frederique van der Vleuten – Jung, Directeur

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.