Discover the finest spaces
Delen

North Sea Jazz Club en Westergastheater slaan handen ineen

Evenementenlocaties North Sea Jazz Club en het Westergastheater hebben de handen ineengeslagen. De twee locaties op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein zijn met een interne doorgang met elkaar verbonden, wat het mogelijk maakt om hier evenementen tot 1500 gasten te organiseren. De huur van de clubzaal, het jazzcafé en het Westergastheater kunnen vanaf nu dus makkelijk worden gecombineerd.

De doorgang tussen de twee locaties maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een diner en feest te houden in de North Sea Jazz Club, voorafgegaan door een plenaire sessie in het Westergastheater. Een event in de vorm van een minifestival met verschillende ruimtes en verschillende soorten live muziek behoort tot de mogelijkheden.

Nieuwe mogelijkheden

Deze zomer resulteerde de samenwerking tussen de twee locaties al in een geslaagd event. Voor de zomernetwerkdag van Amsterdam Marketing werden de nieuwe mogelijkheden volop benut, vertelt eventmanager Sonja Straatshof. “De prettige samenwerking resulteerde in een geslaagde middag met 400 gasten op beide locaties. Met een plenaire sessie in Lagerhuisdebatopstelling in het theater, een break out sessie en de afsluitende borrel in de North Sea Jazz Club. Een leuke verscheidenheid aan locaties waar onze gasten door verrast waren.”

“Een event in de vorm van een minifestival met verschillende ruimtes en verschillende soorten live muziek behoort tot de mogelijkheden.”

Het Westergastheater is één van de evenementenlocaties van de Westergasfabriek. De moderne theaterzaal heeft een inschuifbare tribune en flexibele zijwanden, daarachter ligt de foyer. Met openstaande wanden kunnen de zaal en foyer desgewenst tot één transparante ruimte worden samengevoegd. Door de flexibele indeling leent de locatie zich goed voor uiteenlopende evenementen.

North Sea Jazz Club

North Sea Jazz Club is een geschikt locatie voor bedrijfsfeest, borrel, presentatie, diner, vergadering of een compleet congres. Het intieme podium met top-notch licht- en geluidsinstallatie, waarop grote jazznamen al schitterden, is multifunctioneel.

[Foto’s: Westergasfabriek | North Sea Jazz Club]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.